Tour

from50

STRUGË, OHËR, BITOLA, HOTEL 5* – €50

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

159

<p>

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Akomodimi ne Hotel IZGREV 5*
Mengjesi dhe Darka ne Hotel
Perdorimi I Pishinave Dimerore ne hotel
– Te gjitha Guidat sipas Programit

Itinerar i Turit

Dita 1

►Dita e parë:

Nisja nga Tirana në orën 06:30, vazhdimi i udhëtimit tonë drejt Qafthanës, ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për të konsumuar mëngjesin. Pas përfundimit të procedurave doganore, vazhdojme udhetimit tone drejt qytetit te STRUGES, vizite ne Qendren e qytetit,burimin e lumit DRIN dhe monumentet kryesore te saj per rreth 2 ore, Vazhdojme udhetimin drejt Qytetit te Ohrit ku do te nisim turin e vizitave ne Kalane e qytetit, Pazarin e vjeter, Lundrim me Varka turistike ne Liqenin e Ohertit, kohe e lire per te konsumuar Dreken rreth ores 17:00 nisemi drejt Hotelit Akomodimi ne Hotel Izgrev 5* kohe e lire per te shijuar Pishinen dhe facilitetet e hotelit. Darka ne Hotel mbremje e lire
Dita 2

Dita e dyte

*Pas mengjesit ne hotel udhetojme drejt qyteti te Bitolas, ndryshe i njohur si Manastiri (nga emri i vjeter shiq). Vizite e qytetit te Bitolas ne shoqerine e guides. Me pas udhetojme drejt liqenit te Prespes duke vizituar pjese maqedonase te liqenit. Ndalese ne fshatin turistik Otesevo buze liqenit te Prespes per konsumuar dreken ne restorantet e zones. Pas drekes dhe vizites te liqenit te Prespes udhetojme drejt Shen Naum. Gjate udhetimit do te bejme nje ndale per foto panoramike te liqenit te Oherit ne ballkonin Koritiski (1405 m lartesi) per te bere pjese te kujtimeve tona nje peisazh fantastik te liqenit te Oherit, perpara se te zbresim ne Shen Naum. *Vizita e fundit per kete dite do te jete ne Manastirin e Shen Naumit. *Pas vizites se Shen Naumit, kalimi i procedurave doganore ne Tushemisht dhe kohe e lire per nje kafe ne Drilon. *Kthimi ne Elbasan, Tirane, Durres ne mbremje.
Pagesat e fëmijëve: 0 – 2 Vjeç (Falas) 2 – 11 Vjeç (70% të shumës) Mbi 11 Vjeç – Pagesë e plotë

Në çmim nuk përfshihet:

Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program. 2.Siguracioni i Shëndetit në udhetim Shëtitja me varke qe kushton 3-5 euro / person. #Shënim ► Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet. ► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar. ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet) ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para. ► Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes. ► Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme. ► Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme si janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com

</p>