Tour

from55

Meteora – Janinë – Kallabaka – 55€

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

172

Ne Pakete Perfshihet:

*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE ME AUTOBUS
*AKOMODIMI NE HOTEL
*MENGJESI + DARKA (SIPAS ZGJEDHJES TUAJ)
*MBREMJE FESTIVE PER PERSONAT QE ZGJEDHIN DARKEN NE HOTEL
*GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

Itinerar i Turit

Dita 1

Dita e pare :

Nisja nga Tirana në oren 05.00 vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.
Dita 2

➤Dita e Dytë :

Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 6 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO.Vizite ne Kostur dhe konsumimi i drekes ne menyre individuale ( Nuk mungon sugjerimi i guides) Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe . Mberritja në Tiranë. Fundi i sherbimit tone .

Në pagesë nuk janë përfshirë:
NE CMIM NUK PERFSHIHET
*DREKA E SECILES DITE
*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
*HYRJA NE MANASTIRE

DATA E UDHETIMIT:

1-2 , 8-9 , 15-16 , 22-23 , 29-30 Qershor

#SHENIM

 

? Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.

? Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

? Per realizimin e ketij udhetimi numri minimal i pjesmarresve eshte 20

? Ne rast anullimi te udhetimit klienti njoftohet 3 dite para

? Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.

? Ne rast anullimi nga klienti pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

? Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com