Tour

from13

Kolashin 1 ditor! 13€

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

261

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Itinerar i Turit

Dita 1

Cdo te diel!

Programi : • Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit . • Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Hanit te Hotit . • Kryerja e procedurave doganore . • Mberritja ne Kolashine . • Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken . • Perafersisht rreth oren 14:00 – 15:00 nisemi per ne qytetin e Podgorices . • Kthimi per ne Tirane . • Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim. • Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00 • Fundi i sherbimit tone . Sugjerohet te keni me vete : -Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.
NE CMIM NUK PERFSHIHET

*PAJISJET E SKIVE *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN “NE CMIM PERFSHIHET” SHENIM #POLITIKAT E FEMIJEVE • 0-2.99 VJEC JANË FALAS; • 3- 11.99 VJEC PAGUAJN 10 EURO #SHENIM ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME. ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com