Tour

from13

Brezovicë 1 Ditë – €13

Departure Date

Daily

Duration

1

Views

260

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Itinerar i Turit

Dita 1

Brezovice :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit . • Ndalese per kafe ne Kukes. • Procedurat doganore ne doganen e Morines . • Mberritja ne Brezovice . • Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken . • Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne qytetin e Prizreni . • Ndalese ne Prizren , 60 – 90 minuta . • Kthimi per ne Tirane . • Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim. • Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00 • Fundi i sherbimit tone .Sugjerohet te keni me vete : -Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.
NE CMIM NUK PERFSHIHET

*SIGURACION I JETES NE UDHETIM *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM *PAJISJET E SKIVE *TAKSA LOKALE 1 EURO PER HYRJEN NE PARKUN KOMBETAR TE BREZOVICES #POLITIKAT E FEMIJEVE • 0-2.99 VJEC JANË FALAS; • 3- 11.99 VJEC PAGUAJN 10 EURO ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSME SI ( MUNGES DOKMENTACIONI , ESPULS ETJ) . ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES. ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME. ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE. ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJSI PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE. ►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com