Tour

from89

Beograd – Prishtine – €89

Departure Date

Daily

Duration

3

Views

162

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Akomodim në hotele
Mëngjese
Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

Itinerar i Turit

Dita 1

Dita e pare:

Nisja nga Tirana në orën 05:00 me autobus drejt pikës kufitare të Hanit të Hotit. Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgoricës e më pas drejt pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbinë. Nën sugjerimin e guidës dreka mund të konsumohet në qytetin e Kolashinës. Pas hyrjes në Serbi i drejtohemi një prej pikave më atraktive të ballkanit Zllatibor ose “Qyteti i Artë” dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd. Mbasdite arrijmë në kryeqëndrën Sllave, akomodohemi në hotel. Darka e lirë.
Dita 2

Dita e dytë:

Pas mëngjesit fillojmë vizitat në Katadralen e madhe të Sv. Savës, vazhdojmë vizitën në Shtepinë e Luleve ish Resdenca qëndrore të Marshall Titos aty ku ndodhet dhe Mazoleumi i tij. Pas kësaj do të drejtohemi: në kalanë e madhe Kalemegdan, Beogradin e Ri, Urën e Re Ada mbi lumin Danub, Rrugën e Shkodranëve, Pallatin e Presidentit apo dhe atë të Parlamentit si dhe ndertesa të tjera muzeale. Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qëndrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varësi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB. Në mbrëmje vizitë në rrugën më të famshme të Beogradit “Skadarska” ku do të keni mundësi të shijoni muzikën tradicionale të kulturës sllave.
Dita 3

Dita e tretë:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit të Prishtinës. Ndalesë e shkurtër për të konsumuar drekën. Më pas nisemi drejt Tiranës.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
-Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
-Hyrjet në monumente dhe muzeume.
-Siguracioni i shëndetit në udhëtim

#SHENIM

? Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.

? Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

? Per realizimin e ketij udhetimi numri minimal i pjesmarresve eshte 20

? Ne rast anullimi te udhetimit klienti njoftohet 3 dite para

? Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.

? Ne rast anullimi nga klienti pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

? Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com