Tour

from55

2 Ditë – Budva, Kotor – 55€

Departure Date

Daily

Duration

2

Views

188

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Akomodimi në Hotel ADRIA 4* NE QENDER TE BUDVES
Mëngjesi dhe darka

Itinerar i Turit

Dita 1

Dita e pare: Tiranë – Kotor – Budva

Nisja nga Tirana në oren 06:30. Ndalesë në pikën doganore Muriqan për kryerjen e proçedurave doganore. Pas doganës ndalojmë për të konsumuar mëngjesin. Pas mëngjesit ndalesë panoramike në Shën Stefan. Nisemi drejt qytetit të Kotorit ku do të viziojmë Qytetin e Vjetër, Portin e Jahteve. Ndalesa e radhës do të jetë në qytetin e Budvës. Në Budva do të vizitojmë Kërcimtaren e Budves, Qytetin e Vjetër, Citadelën, Portin e Jahteve. Pas vizitave Akomodimi ne Hotel ADRIA 4 * Darka në Hotel.
Dita 2

Dita e dyte: Ulqin – Ada Bojana – Tiranë

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit te Ulqinit, ku do të vizitojmë Kalanë e Ulqinit, Kullen e Balshajve, shëtitoren në Plazh të vogel. Më pas shkojmë në Ada Bojana (derdhja e Lumit Buna) ku mund të konsumoni drekën me produkte të fresketa peshku. Mberritja në Tiranë rreth orës 20:00.

Pagesat e fëmijëve: 0 – 2 Vjeç (Falas) 2 – 11 Vjeç (70% të shumës) Mbi 11 Vjeç – Pagesë e plotë Në çmim nuk përfshihet: 1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program. 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume. ( Citadela Budva 2.5 Euro, Shetitje me anije në Kotor 5 Euro) 3.Siguracioni i Shëndetit në udhetim #Shënim ► Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet. ► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar. ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet) ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para. ► Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes. ► Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme. ► Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.