Tour

from89

2 – 4 Janar – 3 Ditë Ski në Mavrov & Bitola! Vetëm €99

Departure Date

Daily

Duration

3

Views

224

Ne Pakete Perfshihet:

Udhetimi me autobus komod.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Akomodim në hotel PRESTIGE 4*
Mëngjeset dhe darke për ditët e udhëtimit.
Shëtitjet me autobus sipas programit.

Itinerar i Turit

Dita 1

Dita e parë:

Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese e shkurter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Kalimi ne piken doganore Qafe Thane. Pas procedurave doganore, vazhdimi i udhetimit tone drejte Qytetit te Manastirit ( BITOLA ) Kohe e lire per te konsumuar dreken, pas drekes vazhdojme turin e vizitave ne qytetin e Bitoles, rreth ores 17 : 00 nisemi drejt struges, Akomodimi ne hotel, darka në hotel, mbrëmje me muzikë gjatë darkës.
Dita 2

Dita e dytë:

Mengjesi ne hotel. Rreth ores 10:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Kthimi ne Hotel, darka ne hotel, mbrëmje e lirë.
Dita 3

Dita e trete

Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:30 dalim nga hoteli dhe vizitojme qytetin e Ohrit i njohur ndryshe edhe si ” Jeruzalemi i Evropes”. Do vizitojme Kishen Kuneo, Kishen e Shen Sofise, Amfiteatrin. Muzeun e ujit, Vazhdojme udhetimin drejt Shen Naumit, vizite per rreth 1 ore, vazhdimi i udhetimit tone drejte Drilonit ku do te konsumojme dhe Dreken, mberritja ne tirane rreth ores 20: 00

 

#SHENIM

Pagesat per femijet:

2 – 11.9 vjec —-> 50 % te shumes
Mbi 12 vjec —->  Pagese e plote

KUJTESE
* Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
* Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
* Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Kontaktoni Per Rezervim

Rruga Sulejman Delvina , Tirane

+355 69 931 6107

kallucitravel@gmail.com