Destinacione

Linjë Tokësore dhe Linjë Detare drejt Italise

📌Rezervo në:
☎+355 699316107/ ☎+355 69 8140999

🚐LINJE TOKESORE:
TIRANE 🎀TRIESTE 60EURO
TIRANE 🎀 UDINE 60EURO
TIRANE 🎀TREVIZO 60EURO
TIRANE 🎀PADOVA 60EURO
TIRANE 🎀 VICENZA 60EURO
TIRANE 🎀 VERONA 60EURO
TIRANE 🎀 PARMA 60EURO
TIRANE 🎀 MILANO 60EURO
TIRANE 🎀 LEGNANO 60EURO
TIRANE 🎀 VARESE 60EURO
⚓LINJE DETARE:
TIRANE ✨ ANCONA 60 Euro
TIRANE ✨ BARLETTA 50EURO
TIRANE 🍧 TERMOLI 50EURO
TIRANE 🍧 PESCARA 60 Euro
TIRANE ✨ PESARO 60EURO
TIRANE 🍧 RIMINI 70EURO
TIRANE ✨ CESENA 70EURO
TIRANE 🍧 FORLI 70EURO
TIRANE ✨ INOLA 70EURO
TIRANE 🍧 MODENA 70EURO
TIRANE ✨ FAENZA 70EURO
TIRANE 🍧 FANNO 60EURO
TIRANE 🍧 MILANO 80EURO
TIRANE ✨ BRESCIA 80EURO
TIRANE ✨ BOLOGNA 70 Euro
TIRANE 🍧 ASTI 80 Euro
TIRANE 🍧 TORINO 80 Euro
TIRANE ✨ BERGAMO 80 Euro
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
✳️LINJE DETARE:NGA PORTI VLORES
TIRANE 🍧 BRINDISI 50EURO
TIRANE ✨ BARI 50EURO
TIRANE 🍧 BARLETTA 50EURO
TIRANE ✨ FOGGIA 50EURO
TIRANE 🍧 TERMOLI 50EURO
TIRANE ✨ PESCARA 60EURO
TIRANE 🍧 ANCONA 60EURO
TIRANE ✨ FANNO 60EURO
TIRANE 🍧 PESARO 60EURO
TIRANE ✨ RIMINI 70EURO
TIRANE 🍧 CESENA 70EURO
TIRANE ✨ FORLI 70EURO
TIRANE 🍧 FAENZA 70EURO
TIRANE ✨ INOALA 70EURO
❌ Për linjën detare, bileta e tragetit e përfshirë në çmim ❌