KALLUCI TRAVEL

TOURS & CAR RENTAL

Best Under The Albanian Sky.

KALLUÇI TRAVEL

Kalluci Travel. Eshtë themeluar në vitin 2005. Regjistruar në Gjykatën e Tiranës dhe Anëtare e Dhomës së Tregetisë.

Synimi kryesor i kompanisë ka qenë dhe është ti shërbejë klientëve të saj me korrektësi, shpejtësi dhe cilësi.

  • Fluturime Te Klasit Te Pare

  • Hotele Me 5 Yje

  • Paketa Inclusive

  • Makinat Me Te Fundit

  • Ture Brenda Vendit

  • Udhetim Me Grupe

  • Ture Jashte Vendit

  • Cmime Te Lira

Cilesi e Garantuar

HOTELE TE REKOMANDUARA

120

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
90

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
75

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
30

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
NA KONTAKTONI

Pergatituni dhe nisuni. Lereni udhetimin tuaj ne doren tone !